Tietosuojaseloste

White Forest Oy ja Keittiökalustetukku käsittelevät henkilötietoja Suomen henkilötietolain (523/1999, 10 § ja 24 §) ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Henkilötietojen käsittelystä vastaa:

White Forest Oy
Y-tunnus: 2467829-7

Martinkyläntie 54,
01720 Vantaa
puh. 0400 422 882
michael.kratochvil@keittiokalustetukku.net
vasili.bova@keittiokalustetukku.net

Voit vierailla verkkosivuillamme luovuttamatta henkilötietojasi. Toteamme aina selvästi erikseen, mikäli henkilötietojen luovuttamista edellytetään. Verkkosivuillamme pyydetään tietojasi, kun:

  1. Varaat mittauskäyntiä
  2. Täytät yhteydenottolomaketta

Yhteydenottolomake ja mittauskäynnin varaaminen

Keittiökalustetukun yhteydenottolomaketta(linkki) täyttäessäsi ja mittauskäyntiä(linkki) varatessasi luovutat meille henkilötietojasi. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tässä yhteydessä nimeä, sähköpostiosoitetta sekä puhelinnumeroa. Sitoudumme noudattamaan korkeinta mahdollista tietosuojatasoa henkilötietojesi asianmukaiseksi suojaamiseksi.

Toimimme vain suostumuksesi nojalla

Sinulle kerrotaan aina etukäteen, mikäli Keittiökalustetukku tarvitsee henkilötietojasi ottaakseen Sinuun yhteyttä. Henkilötietojasi pyydetään silloin, kun lähetät meille yhteydenottopyynnön ja silloin, kun varaat mittauskäyntiä.

Keittiökalustetukku pyytää Sinulta aina suostumuksesi ennen henkilötietojesi käyttämistä esimerkiksi suoramarkkinointiin. Jos et halua antaa suostumustasi, emme tallenna tietojasi asiakasrekisteriimme, vaan käsittelemme niitä vain tarvittavan ajan. Sinulle tarjotaan myös mahdollisuus peruuttaa antamasi suostumus jokaisen Sinulle lähettämämme viestin tai muun yhteydenottomme yhteydessä.

Emme luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille muutoin kuin antamallasi nimenomaisella suostumuksella.

Muut tiedot ja evästeet

Keittiökalustetukku käyttää verkkokaupassa evästeitä (ns. cookies), joiden avulla seurataan kävijäliikennettä ja parannetaan palvelun laatua. Kävijä ei kuitenkaan ole tunnistettavissa evästeisiin liittyvien tietojen perusteella.

Saatamme esimerkiksi kerätä anonyymiä tietoa siitä, kuinka kauan yksittäisen käyttäjän vierailu sivustollamme on kestänyt, miten hän on sivustollemme päätynyt tai mitä tietoja hän tuolloin etsi. Yleisesti ottaen nämä tiedot kerätään verkkosivuston liikennöintitiedoista.

Sivustollamme linkitetyt muut verkkosivut

Tämä tietosuojaseloste koskee tällaisenaan ainoastaan niitä sivuja, joiden URL-osoite on pääsivun http://www.keittiokalustetukku.net alla. Emme vastaa muiden verkkosivujen toiminnasta, joten kehotamme tutustumaan tavarantoimittajiemme verkkosivujen omiin tietosuojaselosteisiin.

Noudatamme lakia

Tässä tietosuojaselosteessa todettujen seikkojen ohella White Forest Oy luovuttaa henkilötietoja ainoastaan lainsäädännön sen salliessa.

Toimimme Suomen henkilötietolain (523/1999, 10 § ja 24 §) mukaisesti. Noudatamme huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa käsitellessämme tai luovuttaessamme henkilötietoja.

Oikeutesi

Voit milloin tahansa pyytää tarkastettavaksesi itseäsi koskevat rekisteriimme merkityt henkilötiedot. Keittiökalustetukku korjaa pyynnöstäsi rekisteriimme merkityt virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Edellä viitatut pyynnöt on esitettävä kirjallisesti yllä olevaan osoitteeseen.

Jos uskot, että Keittiökalustetukku ei jossakin tapauksessa ole toiminut tämän tietosuojaselosteen mukaisesti, ota välittömästi yhteyttä meihin. Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin ongelman korjaamiseksi.

aAa Highest credibility 2016 Suomen Tilaajavastuu Oy Kauppakamarin jäsen