HUOM! Olemme muuttaneet uusiin tiloihin. Uusi osoitteemme on Martinkyläntie 63, 01720 Vantaa.

Täältä löytyi ystävällinen ja asiantunteva palvelu sekä mieluisa ovimalli keittiön kaapistoihin. Toimitukset sujuivat joustavasti ja sovitun mukaisesti. Kohtuullisten hintojen ansiosta keittiöstä tuli vaatimattomammallakin budjetilla kaunis ja oman maun mukainen.

Niina Reina

Rakennusliike Kiila Oy on ostanut kaikki kohteisiinsa menneet keittiöt jo kuuden vuoden ajan Keittiökalustetukulta ja heidän palvelunsa, nopeutensa ja laatunsa ollut sellainen, että emme ole miettineet muita vaihtoehtoja keittiötoimittajaksi.

Rakennusliike Kiila Oy

Olemme käyttäneet Keittiökalustetukku Whit Forestia jo yli 4 vuotta jona aikana tehty noin 250-300 tilausta keittiöitä ja komeroryhmiä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä toimitus varmuuteen ja hyvään palveluun sekä joustavuuteen.

Petteri Nyberg
Helsingin Sisustuspuu Oy

Keittiökalustetukun kanssa asioiminen tuo mieleen vanhat hyvät ajat, jolloin asiakaspalvelu oli kunniassaan. On hienoa asioida henkilöiden kanssa joiden ammattitaito on itsestäänselvyys, tilauksesta alkaen aina lopputuotantoon. Nopea reagointi asiakkaan tarpeisiin ei myöskään ole haitaksi. Lyhyesti sanottuna:

  • yhteistyö luistaa hyvin ja tuotteiden laatu vastaa tilausta
  • asiakaspalveluhenkinen yritys
  • kalusteiden luvatut toimitusajat pitävät paikkansa

Martti Kettunen
Priimax Oy

Hieno keittiö tuli ja kaikki meni hyvin! Toimiva paketti kaikin puolin, rungot tukevia ja ovet laadukkaita. Liukuovikomero kätevä kasata ja laadukas. Vuokralainen sai avaimet ja pääsi heti muuttamaan sisään. Kiitos! Seuraavaksi alkaa isompi paritaloprojekti, niin palataan viimeistään silloin!

Kai Eklund

aAa Highest credibility 2016 Suomen Tilaajavastuu Oy Kauppakamarin jäsen